2020, 17 tetor, kemi pasur këto tre filma Zana, Shpia e Agës dhe Tri dritare dhe një varje.

Zana

Në Zana e takojmë Lumen e cila lufton me pritjen e mëmësise dhe plagët e saj mendore në një shoqëri patriarkale.
Një dramë me elemente të pezullimit dhe misterit ku kufiri midis realiteti dhe fantazisë është delikat.

Shpia e Agës

Shpia e Agës është një dramë e shkëlqyer që jo vetëm na tregon se si shëron ndjeshmëria, por na bën të rritemi si njerëz. Është një film argëtues dhe mbërthyes për fatin e njeriut në një zonë të largët malore të Kosovës.

Tri Dritare dhe një Varje

Tri dritare dhe një varje është një dramë e fuqishme dhe e përjetshme që eksploron shenjat e fshehura të lëna pas nga përdhunimet e përdorura si armë.