Shpia e Agës

Shtune 17 tetor 18:00, 2020
Panora Malmö

Nëntë vjeçari Aga jeton me nënën e tij dhe katër gra të tjera në një zonë të largët malore të Kosovës. Karakteri i vetëm mashkullor që ai ka në jetën e tij është Cera që është një person i dhunshëm dhe i pamëshirshëm, i cili sidoqoftë kujdeset për Agën.

Aga i kalon ditet duke kërkuar babanë e tij të zhdukur, por është shumë i ri për të kuptuar pse nuk është i pranishëm. Kur lind një emergjencë e papritur, Aga detyrohet të ndihmojë dhe kjo shkakton një sërë ngjarjesh ku e vërteta fillon të shfaqet.

Titulli Anglisht: Aga's house
Regjisor/Regjisorë: Lendita Zeqiraj
Shtet: Kosovë
Vit: 2019
Gjatësia: 107 minuta
Gjuhë: Shqip
Titra: Anglisht
Zhanër: Dramë, Komedi
Kufiri i moshës: Nga 15 vjeç
Aktor/Aktorë: Arti Lokaj, Rozafa Celaj, Adriana Matoshi
Premierë: 28 qershor, 2019