Tri Dritare dhe një Varje

Shtunë 17 Tetor 14:00, 2020
Panora Malmö

Në një fshat tradicional ku jeta ndërtohet gradualisht pas luftës, mësuesja Lushe inkurajohet të udhëheq një intervistë me një gazetar ndërkombëtar. Gjatë intervistës, ajo tregon se ajo dhe tri gra të tjera u përdhunuan nga ushtarët serbë gjatë luftës. Një intervistë që i bën burrat në fshat të zemëruar dhe të fillojnë një fushatë urrejtje kundër Lushe dhe djalit të saj në të njëjtën kohë kur ata fillojnë të marrin në pyetje gratë e tyre.

Titulli Anglisht: Three windows and a hanging
Regjisor/Regjisorë: Isa Qosja
Shtet: Kosovë
Vit: 2014
Gjatësia: 93 minuta
Gjuhë: Shqip
Titra: Anglisht
Zhanër: Dramë
Kufiri i moshës: Nga 15 vjeç
Aktor/Aktorë: Irena Cahani, Luan Jaha, Donat Qosja
Premierë: 19 gusht, 2014