Zana

Shtune 17 tetor 16:00, 2020
Panora, Malmö

E përhumbur nga e kaluara e saj e shtypur prej kohësh dhe e trysnuar nga familja për të kërkuar trajtim nga shëruesit mistikë për infertilitetin e saj, një grua kosovare që përpiqet të pajtojë pritjet e mëmësisë me një trashëgimi të brutalitetit të kohës së luftës.

Titulli Anglisht: Zana
Regjisor/Regjisorë: Antoneta Kastrati
Shtet: Kosovë
Vit: 2019
Gjatësia: 97 minuta
Gjuhë: Shqip
Titra: Anglisht
Zhanër: Dramë
Kufiri i moshës: Prej 15 vjeç
Aktor/Aktorë: Adriana Matoshi, Astrit Kabashi, Fatmire Sahiti, Mensur Safqiu, Irena Cahani, Vedat Bajrami, Shengyl Ismaili
Premierë: 7 shtator, 2019